HERRLAGET

Andra raka segern för herrarna!
2021-10-17 11:34

Igår var våra vinröda herrar i Mellbystrand och tog sig ann HK Hök. Jag tror det var första gången vi möter HK Hök och vi hade inte jättebra koll på dem. Oavsett så började vi matchen bäst, stabilt försvarsspel, Jocke var bra mellan stolparna och framåt var vi kreativa. Efter 13 minuter leder vi med 7-3 och Hök tar time out. Efter time outen höjer sig Hök och vi får inte riktigt till det. Hök lyckades komma tillbaka och kvittera till 9-9. Vi vek inte ner oss utan fortsatte köra på och lyckades gå till halvtidspaus med en fyramålsledning, 16-12.

Vi bestämde oss i paus att inte ge Hök en chans att komma tillbaka in i matchen och det lyckades vi med. Vi började andra halvlek starkt och efter bara 5 minuter leder vi med 20-13. Vi gör en bra andra halvlek och Hök fick aldrig en chans att komma tillbaka in i matchen och vi kunde till slut vinna med hela 33-24!

+++Till Eric Wahlström som återigen gör en fantastisk insats från kanten. Det blev hela 8 mål från hans blöta handled!

++Till Jocke i mål som gör en bra match i 60 minuter.

+Till Christoffer Andersson som kom in i andra halvlek och visade att han har en av Division 3 Syds bästa skottarm genom att bomba in tre snabba mål i ett viktigt skede av matchen.