SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Handbollssäsongen igång på riktigt...
2021-10-31 13:10

Ja, tänk att vi är igång igen efter denna pandemi (som till viss del fortfarande pågår). Nu kan vi åtminstone träna och spela matcher som vanligt och säsongen har börjat helt okej för tjejerna. F 15-serien inleddes med två förluster för att följas upp med en övertygande vinst i Skurup. Nästa helg välkomnar vi Kristianstad till A-hallen och i helgen inleddes F 16-serien med en komfortabel seger mot IK Lågan i Hörby. Däremellan hade vi USM-helgen med tuffa matcher - vinst mot Vinslöv, men i övrigt dominant motstånd i Önnered och Redbergslid. Matchen mot Lugi var spelmässigt den bästa prestationen, åtminstone första halvlek, men lundatjejerna tog slutligen hem segern. Lottningen för steg 2 kommer troligen kommande vecka. 

 

Boka redan nu in helgen 13-14/11 - då blir det bortamatch i Vinslöv på lördagen och två supermatcher på söndagen i A-hallen mot Höörs HK H 65 och Halmstad HF. 

 

Ha en bra höstlovsvecka - på torsdag/lördag hejar vi på Sveriges herrar som möter Polen... Matcherna är ett avstamt inför handbolls-VM januari 2023, då länderna står som arrangörer för det mästerskapet.

 

Forza Stavsten HK Ungdom
//Lars

 
STAVSTEN I SAMHÄLLET
DIAMANTSPONSORER
MATERIALLEVERANTÖR