SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pojkar B

Välkommen till P16
Du är hjärtligt välkommen att spela handboll med oss. Vi är ett 13 st killar som tränar på Söderslättshallen. Vill du prova så hör gärna av dig till någon av ledarna. 

Nu kör vi igång höstträningen 2018. Träningshall är Söderslättshallen. 


Träningstider är:

Tisdagar    16.45-18.15
Onsdagar eller fredagar  16.45-18.15  (se kalender)Mer information finner du i menyvalet kontakt respektive kalender till vänster på hemsidan.// Ledarna för P16
Möte 10/6 kl 1800
2019-06-07 09:39

Hej

 

På måndag = 10/6 kl 1800 så är det möte/information i ”Gruvan” på Södan gällande säsongen 2019/2020. Det är ledningen för Trelleborgs Handbollsklubb Elit som har kallat till möte med A-laget och ”juniorlaget”. Vad gäller juniorlaget så riktar det sig till pojkar födda 00,01 & 02. Robin/Pontus skickar även en kallelse via Messengergruppen

 

Det är obligatorisk närvaro.


// Anders

 

Dreamstar redovisning häften
2019-05-27 14:53

Hej

 

Jag saknar inbetalning från ett par spelare i pojkar A vad gäller försäljningen av häftena. Ni kan väl vara så bussiga att swisha in beloppet på min mobil 0707 80 55 01

 

// Anders

 

Inför resan till Bohus
2019-05-06 09:29
Hej på er, 

Nu är det bara en vecka kvar till nästa Handbollsäventyr. Här kommer liten kom ihåg lista för packningen och andra saker att tänka på. 

Luftmadrass 
Matchväska 
Sovsäck 
Kudde 
Inneskor/Foppaskor 
Snutte  - Obligatoriskt
Badkläder 
Fickpengar 
Hygienartiklar & handduk 
T-shirts 
Matchskor 
Strumpor 
Vattenflaska 
Underkläder 
Matchkläder & träningsoverall, 

Glatt humör 
Vinnarinstinkt 

Värdesaker som mobiltelefon, kamera, i-pad o pengar medtages på eget bevåg. Tar barnen med detta glöm ej laddare.

Ledare kommer ej att ansvara för värdesaker.

// Ledarna

Bohus - alla matcherna streamas
2019-05-03 08:47

Nedanstående information har vi erhållit från arrangörerna. 

" Nu kan alla lagens föräldrar och anhöriga se och uppleva alla matcher under Bohus cup var ni än är. Vi sänder live från 40 spelplaner. Alla kan också i efterhand se sina lag spela. En bra service också för ledare och spelare. 

Dett är något nytt som Bohus cup ger till alla våra handbollälskare.

För att se matcherna följer ni nedanstående länk


Priset för att se hela cupen är bara 149 kr. "


// Anders 


Avfärd Bohus den 10/5
2019-04-26 15:53

Hej


Kort info angående avfärden till Bohus den 10/5

  

Samling vid Söderslättshallen kl 1145 och alla 3 bussarna avgår prick kl 1230

 

Buss 1   P10 & F10

Buss 2   P12, F12 & P16

Buss 3   F14, P13 & F16

 

// Anders

Åhus Beach
2019-02-27 09:24

Hej


Informationen är riktad till de 8 spelare i P16 som tidigare har anmält sitt intresse. Laganmälan 2600 kr / 8 = 325 kr och kostnad för boende blev 310 kr.

Vänligen swisha 635 kr till nr 0707 80 55 01 innan den 6/3 så sammanställer jag inbetalningen. Vid betalning vv ange Åhus samt "barnets" namn så jag vet vem pengarna kommer ifrån. 


// Anders

 

Bohus
2019-02-19 12:13
Hej

Vi har genomfört en preliminär anmälan för P16 till Bohus cup, en kallelse  kommer att skickas ut senare i vår.

// Anders
Spelarmöte - spelregler
2019-02-13 11:25

Spelarmöte 29/1


Förra någon vecka sedan hade vi ett obligatoriskt spelarmöte efter träningen. Det var 100% närvaro, tack för visad respekt killar!


Ämnet för mötet var att forma egna spelregler för laget. Vi har sett att det ibland har funnits behov att att ta en diskussion om hur man beter sig, och hur man pratar till varann inom laget. Att ta fram egna spelregler måste komma från spelarna, och alla måste få vara med och ta fram dem, samt gå med på och acceptera det färdiga reslutatet. För att få extra fokus på mötet, hade vi bjudit in Patrik (Marcus pappa) som extern koordinator, som höll i mötet. Vi körde en teoriövning i gruppers utvecklingssteg. (Vill man läsa mer kan man kolla upp Susan Wheelan).


Vi började att prata lte löst om mål, varför tränar man handboll, vad har man för eget mål med det, och vad har laget för mål. Från tränarna finns ett mål sedan i somras att vinna fler matcher än man förlorar. Just nu når vi inte det målet. MEN man skall samtidigt komma ihåg att i somras tappade vi flera duktiga spelare som spelat i många år, vi tog in Pontus och Robin som nya tränare och fick börja med att bygga ett helt nytt lag. Under hösten har vi jobbat med att bredda laget, att alla får testa olika positioner, skapa en stabil och flexibel grund att utveckla både enskilda spelare och laget. Vi är en blandad skara med killar från 14 till 19 år och den mixen kan vara en stor styrka, och ibland spelar vi riktigt bra, och ibland inte fullt så bra. Övning ger som bekant färdighet och potentialen är det definitivt inget fel på.


På mötet berörde vi en del allmänna regler först, för att komma igång. Dessa är mer av typer ”hårda regler” som måste funka för att vi skall respektera varandras tid, exemplevis att meddela sig om man inte kan träna, svara på kallelser i tid etc.


Allmänna regler

  • Stanna kvar på föreningsturneringar, och heja på, tills sista laget spelat klart!
  • Höra av sig så snart man kan angående träning (gärna innan 12)
  • Svara på kallelser till matcher i tid och meddela om man kan köra eller behöver skjuts
  • Konflikter reds ut av de som det berör så snart som möjligt

Vi kom sedan in på de ”mjuka reglerna”, eller ”spelreglerna” inom laget. Här fick vi många bra synpunkter och önskemål från killarna. Ett genomgående tema var att alla vill se mer av ”respekt” mot varandra. Bara att denna diskussion kom upp, och att vi har pratat om det, gör att vi tagit ett stort kliv framåt inom detta området.


En sak som kom upp till diskussion, men som är svårt att ställa krav på, är viljan att ”bygga teamet”, d.v.s. skapa lagkänslan. Den kommer på många sätt, och några av dem sätten är att så många som möjligt kan försöka tänka på att vara med på aktiviteter utanför plan, vara med att käka, eftersnacket i omklädningsrummet, duscha efter träning, delta på turningar o.s.v. Även om det är önskvärt att alla deltar, måste vi också alla respektera andras möjligheter och vilja till detta. Man kanske cyklar hem, och väntar med att duscha, eller har en buss eller skjuts att passa. Även här måste ömsesidig respekt för varandra finnas.


Lagets spelregler

·         Bänken skall heja på de som spelar

·         Behandla de andra som du själv vill bli behandlad

·         Inga ojusta kommentarer, säg hellre vad man skall göra istället

·         Skriker åt varandra för att man bryr sig, men prata hellre

·         Ha acceptans för att det kan vara ”hetsigt” på plan i matcher

·         Positiv feedback kan ibland uppfattas negativt, prata om det

·         All feedback är bra, men anpassa feedbacken efter mottagaren


Mycket handlar som sagt om respekt! En del kan tyckas självklart eller att det är ”sunt förnuft”. Så kan det vara, men det viktigaste är att nu är det är killarnas gemensamt överenskomna sunda förnuft. Med dessa regler i ryggen känner vi att vi kan växa som lag, hjälpas åt att utvecklas och ha kul under tiden! 


Vi vill rikta ett stort tack till vår egen moderator Patrik Olsson (Marcus pappa) som genomförde mötet på ett mkt insiktsfullt och bra sätt.


PS. en sammanfattning av reglerna finns under dokument på P16:s hemsida. DS


// Ledarna

Åhus Beach Handboll 17-18 juli
2019-02-07 17:01

Hej

 

Lägesrapport Åhus Beach  - Uppdaterad 2019-02-12


8 killar har anmält sig och jag kommer ikväll = 12/2  att anmäla laget samt att boka Bowlinghallen (1 övernattning). När jag erhållit kostnaden för övernattningen kommer jag att meddela detta så får varje spelare swisha över självkostnaden till min konto/mobil.

Återkommer senare med detta. // Anders

 

Utifrån den intresseanmälan som tidigare gjordes är 7 killar intresserade att delta i Åhus Bech och vi hade tänkt att anmäla ett lag. Då Pontus och Robin har förhinder kommer Pelle Larsson att ställa upp som lagledare. Jag (Anders E) själv arbetar under hela juli månad och kan inte vara med. Likaså är det osäkert om Martin Olsson har möjlighet att delta.

 

Med anledning av att Pelle kommer endast att vara i Åhus under dagtid så kommer Mikael Rubin att vara lagledare den tid när Pelle inte är närvarande och även sova i Bowlinghallen. Vi behöver även föräldrarnas hjälp med att transportera killarna till/från Åhus. Alternativ är att laget åker tåg till/från Kristianstad och bussen till/från Åhus.

 

Boendet kommer att ske i hårdförläggning på/i Bowlinghallen i Åhus (Detta kommer jag att boka in via Fredric W / Trbg HBK)

 

En kallelse kommer att skickas ut och efter jag erhållit era svar anmäler jag laget till Åhus. Anmälningsavgiften är 2600 sek / lag och bekostas av spelarna själva. Likaså kostnaden för övernattning bekostas av spelarna. I nuläget vet vi ej kostnaden men i runda slängar 300-400 sek / natt inkl frukost.

 

Efter jag vet vilka som har anmält sig kommer vi – längre fram i vår – att stämma av hur vi löser transporterna.


 // Anders

Föräldrarådsrepresentanter för P16
2019-01-31 16:20

Hej


Den 8/9-2018 skickades nedanstående information ut via vår hemsida. Tyvärr så har ingen förälder anmält sitt intresse så vi skickar ånyo ut en förfrågan och ber intresserade att anmäla sitt intresse. Den 11/2 kommer första föräldrarådsmötet att äga rum, då förväntas alla lag ha minst 1 representant på plats. Besked lämnas till tränarna senast den 6/2

 

 

"Föräldrarådsrepresentanter.

 

Dessa skall ett par gånger om året träffa de andra lagens representanter och diskutera om det finns några problem i laget/en och försöka lösa ev konflikter. Tanken är att det skall finnas en (1) ansvarig för föräldrarådet som deltar vid styrelsemötena. Där finns det utrymme att förmedla styrelsen respektive föräldrarådet så att vi får en förståelse inom klubben och därigenom kan förhindra konflikter i lagen. Ev konflikt löser man primärt i föräldrarådet, och går det inte att finna en lösning det så skickas ärendet vidare till styrelsen. Obs representanter skall inte vara tränare / ledare utan föräldrar. Vänligen diskutera internt vem Ni vill skall företräda pojkar A och meddela ert beslut"


Uppdatering Patrik Olsson (Marcus pappa) har anmält sig som representant för P16// Anders

Spelarmöte 29/1
2019-01-29 11:05

Hej

 

Efter kvällens träning = 29/1 kommer vi att genomföra ett spelarmöte, så det är viktigt att samtliga spelare kommer. Uppskattar mötet tar cirka 30-40 minuter.

(Killarna har även fått en kallelse från tränarna via deras interna messenger grupp)

 

// Ledarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Stavsten Handbollsklubb, 02/04 08:45 
Stavsten Handbollsklubb, 26/09 13:12 
Stavsten Handbollsklubb, 07/09 12:12 
Stavsten Handbollsklubb, 01/02 06:59 
Stavsten Handbollsklubb, 23/12 18:43 
 
STAVSTEN I SAMHÄLLET
DIAMANTSPONSORER
MATERIALLEVERANTÖR