HERRLAGET

SEGER I SERIEPREMIÄREN!
2020-09-27 19:29

Våra vinröda hjältar började säsongen på bästa sätt med en härlig seger i Borgebyhallen. Motståndet stod Bjärreds HK för, ett ungt lag med mycket spring i benen.

Vi började matchen bäst, fint försvarsspel  och målvaktsspel av Jakob Hansen gjorde att vi kunde dra ifrån i målprotokollet direkt. Efter 10 minuters spel leder vi med 6-3. Vi hamnar sedan i en liten svacka och Bjärred kämpar sig tillbaka in i matchen. Jimmy tar TO vid ställning 9-8 och den gav effekt direkt. Vi  höjer oss både bakåt och framåt och lyckas göra ett ryck igen och går till halvtidsvila ned eb tremålsledning (15-12).

Vi ledde matchen men vi alla kända att det fanns mer att hämta och det visade vi i andra halvlek. Samtliga spelare höjde sig med en växel. 15-12 blev snabbt 21-13 och redan där var matchen avgjord. Vi lät aldrig Bjärred komma nära igen och kunde till slut vinna matchen med 30-23.

Vi tackar Bjärreds Hk för en trevlig match!

+++Till dom 10 trelleborgarna som var på plats idag och stöttade oss.
++Till Jimmy, Magnus, Marcus & Tami som betyder mycket för oss på många olika sätt.