SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

2023-09-07 12:12
 
STAVSTEN HK SÖKER VERKSAMHETSUTVECKLARE/KANSLIST
2023-04-16 12:19

Stavsten Handbollsklubb söker en prestigelös och självgående
verksamhetsutvecklare/kanslist med fokus på samverkan och
föreningsutveckling


Mer om rollen
I rollen som verksamhetsutvecklare/kanslist kommer du under stort eget ansvar att utveckla vår
förening tillsammans med styrelsen och våra engagerade ledare. Som föreningens enda avlönade medarbetare kommer arbetet involvera såväl större strategiska utvecklingsprojekt samt de dagliga praktiska göromålen som är i en förening. En stor tyngdpunkt i vår ambition med rollen är att föreningen skall utvecklas via fördjupade samarbeten med Handboll Syd, RF/SISU, lokala företag, idrottsförbund och Trelleborgs Kommun.
Arbetsuppgifterna är varierande.


Leda/samordna arrangemang som cuper, sommarcamp, skollovsaktiviteter och Skol Handboll.
Sköta och administrera Idrott Online, Sportadmin, kanslimail hemsida, sociala medier och telefon.
Leda och ta fram projekt från Handboll Syd/SHF.
Domarscheman och tillsättning ungdomsdomare, utbetalning domarersättningar.
Delta vid styrelsemöten.
Ansvar för administrativt arbete, så som att planera träningstider, matcher och materialinköp.


Vem är du?
Vi söker dig som drivs av att få saker att hända och är en lagspelare som brinner för föreningsliv. Du har handbollsintresse, samarbetsvilja med glimten i ögat och tycker om varierande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av administrativt arbete, är digital och aktiv med sociala medier. Har du varit aktiv i föreningsliv som spelare eller ledare inom handboll är det positivt.


Anställningsform och praktisk information
Tillsvidareanställning på halvtid (20h veckan) som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten är till viss del förlagd på kansliet i Söderslättshallen. Arbetstiden är mestadels förlagd på vardagar dagtid, men viss helg och kvällstjänstgörning kan förekomma. Vi tillämpar individuell lönesättning med månadslön.


Hur ansöker jag?
Skicka in ditt personliga brev med CV till ansvarig rekryterare Thomas Ahlberg från styrelsen på epostadress coachahlberg@gmail.com så snart som möjligt men allra senast 1 maj.
Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

#viärstavsten

SPORTLOVSKUL MED PALMSTADEN & STAVSTEN
2023-02-01 06:59

Torsdagen den 23 februari mellan 09:00-13:00 kommer Palmstaden IK och Stavsten HK tillsammans hålla i en aktivitetsdag för våra yngre medlemmar födda 2011-2015.

 

UNGA LEDER UNGA

Våra äldre ungdomsspelare kommer att hålla i innebandy/handbollsaktiviteter för våra yngre ungdomsspelare i föreningarna, med stöd av vuxna. Alla som anmäler sig kommer få prova på båda idrotterna och vi kommer att blanda grupperna så att nya sociala relationer skapas

 

SCHEMA

Schema och upplägg är beroende på hur många anmälningar vi får in, vi har inget maxantal. Den ena gruppen kommer att få spela innebandy medan den andra spelar handboll. Efter första passet bjuder vi på ”mackbuffé” och sedan drar vi i gång pass nummer två.

 

ÖVRIG INFO

Denna dag är helt gratis och material finnas att låna på plats. Denna dag görs möjlig tack vare samarbete mellan Palmstaden IK, Stavsten HK och RF-SISU Skåne. Vi rekommenderar att man har med sig skor och vattenflaska.

 

ANMÄLAN

Anmälan görs till: joon.berggren@palmstadenik.se

Märk mailet med: Unga leder unga
Namn:
Födelseår:
Förening:
Tröjstorlek:


Sista anmälningsdag är den 13 februari.

 

Vi ses den 23 februari!

GOD JUL & GOTT NYTT HANDBOLLSÅR
2022-12-23 18:43
Vi i Stavsten HK önskar alla en riktig god jul & gott nytt handbollsår.
 
Ta hand om er så ses vi 2023!
Medlemsdagar på Intersport
2022-12-12 15:20
Under vecka 50 är det medlemsdagar på Intersport
 
Avtackning av styrelsemedlemmar i samband med årsmöte/Extra årsmöte
2022-10-07 15:17

I samband med årsmötet som hölls tidigare i veckan så tackades 2 representanter i styrelsen av.

 

Vi tackar Sara Skanby ( ordförande) och Patrik Olsson ( sekreterare),  för deras arbete och engagemang i Stavsten HK/Ungdom.  

 

//Styrelsen Stavsten HK/Ungdom

 

Med anledning av detta så behövs det nya styrelsemedlemmar och därför kommer det kallas till ett extra insatt årsmöte för att välja in fler styrelsemedlemmar i Stavsten HK/Ungdom. 

 

Vill du/ni vara med och påverka klubbens framtid och utveckling för era barn/ungdomar så tveka inte att anmäla ert intresse för en plats.

 

Extra årsmöte  blir onsdagen den 26 oktober klockan 19.00 i det stora konferensrummet på Söderslättshallen.

 

Varmt välkomna

 

//Styrelsen Stavsten HK/Ungdom

 

 

 

 

Upphittad overalltröja
2022-10-04 15:57

Upphittad overalltröja, finns att hämta hos vaktmästaren på Södderslättshallen, storlek 140-146 med initialer EU.

 

//Marcus Wahlström

 

Påminnelse om Årsmöte - nya styrelsemedlemmar sökes
2022-10-03 10:16

Välkomna på Årsmöte!

Den 5 oktober 19.00 på söderslättshallen är det återigen dags för föreningens årsmöte. Alla som vill är välkomna att delta. På årsmötet går vi igenom föreningens ekonomi, aktiviteterna som vi bedrivit under året som varit, samt väljer in nya styrelsemedlemmar. 

 

När det gäller medlemmar till styrelsen så kommer det även i år att behöva nyrekryteras. I dagsläget är det 3-4 stycken av 6 som kommer att fortsätta styrelsearbetet under säsongen 2022/23. MEN - Det betyder att vi kommer behöva 2-3 nya personer. Då vi har flest medlemmar i våra flicklag är det önskvärt att någon från dessa lag kan vara delaktiga.

 

Om vi ej får ihop en fullständig styrelse - är det omöjligt att fortsätta driva föreningen.

 

Allt roligt har ett slut...

När det gäller de olika rollerna i styrelsen så har vi framöver behov av bland annat en sekreterare, och/eller någon som är intresserad av att ta ansvar för bidragssökande tex, och sist men inte minst - en ny ordförande. Jag känner att det är någon annans tur att ta över taktpinnen.

 

Jag, Sara, har tagit beslut på att mina 6 år i styrelsen som ordförande nu är över och kommer således inte att vara kvar under nästa säsong. Jag har verkligen haft fantastiska år tillsammans med alla tränare, lagledare, föräldrar och framförallt spelare. Det har varit en ynnest att få driva föreningen tillsammans med mina kompetenta och engagerade styrelsemedlemmar och er tränare. Tillsammans har vi gett allt och lite till för att kunna vara en inkluderande och välfungerande förening. Stort tack för att ni har låtit mig!

 

Så är du en person som vill vara delaktig i att driva Stavsten HK framåt och vidare - hör av dig till mig på 0733-969303 så berättar jag mer. 

FÖRELÄSNING | ALDRIG ENSAM
2022-09-28 19:48

Vårdnadshavare i Stavsten HK

 

Som vi gått ut med tidigare har vi inför säsong 2022/2023 inlett ett samarbete med organisationen Aldrig Ensam.
 
Aldrig Ensam startades 2013 av Charlie Eriksson för att bidra till en mer öppen dialog kring psykisk ohälsa. Syftet med organisationen är att sprida information och kunskap för att bryta tystnaden och alla tabun. Vi i Stavsten HK står bakom Aldrig Ensam & Charlies arbete och vill bidra med att sprida kunskap om psykisk ohälsa och mottot att ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet.
 
Välgörenhetsmatcher & Föreläsning
Lördagen den 8 oktober spelar våra seniorlag välgörenhetsmatch till förmån för Aldrig Ensam. Privatpersoner & företag går in med en slant per åskådare, dessa pengar kommer vi sedan skänka till Aldrig Ensam för att stötta deras arbete.
 
Lördagen den 8 oktober har du som vårdnadshavare chans att gå på föreläsning med Sebastian Nilsson från Aldrig Ensam. Sebastian kommer att förmedla kunskap inom psykisk ohälsa, hur man kan bemöta/hantera dessa svåra situationer som kan uppstå.
Föreläsningen ägs rum i Pelarsalen i Söderslättshallen och är mellan 11:45-12:45.
 
Våra damer spelar sedan mot LIGU klockan 13:00 och herrarna möter Lunds Lejon klockan 15:30.
 
Anmälan till föreläsningen gör man till: markolapcevic@hotmail.com
 
Hoppas att vi ser just dig på Södan lördagen den 8 oktober!
 
#viärstavsten
Clubdagar på Intersport
2022-09-26 10:29

Hej På Er

 

Mellan den 23/9 - 2/10 har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt
i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för
höstens alla aktiva dagar.


När du handlar på Intersport är du samtidigt med och stöttar vår förening.
För du har väl valt att stötta vår förening lite extra under ”Mina sidor”?
Detta gäller för dig som redan är eller blir Clubmedlem hos Intersport.
Återkom om ni har frågor eller funderingar!


*Gäller på ord. pris t.o.m. 2/10 kl: 23:59. Gäller ej produkter markerade med ”exkluderad
från rabatter”, cykel, hockey, el-scooter, träningsmaskiner, presentkort, elektronik,
föreningskläder, supporterprodukter eller beställningsvaror. Kan ej kombineras
med andra erbjudanden och rabatter.

Årsmöte - Stavsten HK
2022-09-12 14:09

Välkomna på Årsmöte!

Den 5 oktober 19.00 på söderslättshallen är det återigen dags för föreningens årsmöte. Alla som vill är välkomna att delta. På årsmötet går vi igenom föreningens ekonomi, aktiviteterna som vi bedrivit under året som varit samt väljer in nya styrelsemedlemmar. 

 

När det gäller medelammar till styrelsen så kommer det även i år att behöva nyrekryteras. I dagsläget är det 3-4 stycken av 6 som kommer att fortsätta styrelsearbetet under säsongen 2022/23. MEN - Det betyder att vi kommer behöva 2-3 nya personer. 

 

Allt roligt har ett slut...

När det gäller de olika rollerna i styrelsen så har vi framöver behov av bland annat en sekreterare, och /eller någon som är intresserad av att ta ansvar för bidragssökande tex, och sist men inte minst - en ny ordförande. 

 

Jag, Sara, har tagit beslut på att mina 6 år i styrelsen som ordförande nu är över och kommer således inte att vara kvar under nästa säsong. Jag har verkligen haft fantastiska år tillsammans med alla tränare, lagledare, föräldrar och framförallt spelare. Det har varit en ynnest att få driva föreningen tillsammans med mina kompetenta och engagerade styrelsemedlemmar och er tränare. Tillsammans har vi gett allt och lite till för att kunna vara en inkluderande och välfungerande förening. Stort tack för att ni har låtit mig!

 

Men nu känner jag att det är någon annans tur att ta över taktpinnen.

 

Så är du en person som vill vara delaktig i att driva Stavsten HK framåt och vidare - hör av dig till mig på 0733-969303 så berättar jag mer. Jag lovar att det är SKITKUL!

 

 

 

 

Nyheter från våra lag
Handbollskolan (f.17-18), 01/09 09:36 
F13 (f.10), 09/08 13:37 
FÖRENINGSDOMARE, 14/04 15:50 
FÖRENINGSDOMARE, 04/04 12:08 
FÖRENINGSDOMARE, 21/03 14:25 
FÖRENINGSDOMARE, 12/03 10:29 
 
STAVSTEN I SAMHÄLLET
DIAMANTSPONSORER
MATERIALLEVERANTÖR