SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Avtackning av styrelsemedlemmar i samband med årsmöte/Extra årsmöte
2022-10-07 15:17

I samband med årsmötet som hölls tidigare i veckan så tackades 2 representanter i styrelsen av.

 

Vi tackar Sara Skanby ( ordförande) och Patrik Olsson ( sekreterare),  för deras arbete och engagemang i Stavsten HK/Ungdom.  

 

//Styrelsen Stavsten HK/Ungdom

 

Med anledning av detta så behövs det nya styrelsemedlemmar och därför kommer det kallas till ett extra insatt årsmöte för att välja in fler styrelsemedlemmar i Stavsten HK/Ungdom. 

 

Vill du/ni vara med och påverka klubbens framtid och utveckling för era barn/ungdomar så tveka inte att anmäla ert intresse för en plats.

 

Extra årsmöte  blir onsdagen den 26 oktober klockan 19.00 i det stora konferensrummet på Söderslättshallen.

 

Varmt välkomna

 

//Styrelsen Stavsten HK/Ungdom

 

 

 

 

Upphittad overalltröja
2022-10-04 15:57

Upphittad overalltröja, finns att hämta hos vaktmästaren på Södderslättshallen, storlek 140-146 med initialer EU.

 

//Marcus Wahlström

 

Påminnelse om Årsmöte - nya styrelsemedlemmar sökes
2022-10-03 10:16

Välkomna på Årsmöte!

Den 5 oktober 19.00 på söderslättshallen är det återigen dags för föreningens årsmöte. Alla som vill är välkomna att delta. På årsmötet går vi igenom föreningens ekonomi, aktiviteterna som vi bedrivit under året som varit, samt väljer in nya styrelsemedlemmar. 

 

När det gäller medlemmar till styrelsen så kommer det även i år att behöva nyrekryteras. I dagsläget är det 3-4 stycken av 6 som kommer att fortsätta styrelsearbetet under säsongen 2022/23. MEN - Det betyder att vi kommer behöva 2-3 nya personer. Då vi har flest medlemmar i våra flicklag är det önskvärt att någon från dessa lag kan vara delaktiga.

 

Om vi ej får ihop en fullständig styrelse - är det omöjligt att fortsätta driva föreningen.

 

Allt roligt har ett slut...

När det gäller de olika rollerna i styrelsen så har vi framöver behov av bland annat en sekreterare, och/eller någon som är intresserad av att ta ansvar för bidragssökande tex, och sist men inte minst - en ny ordförande. Jag känner att det är någon annans tur att ta över taktpinnen.

 

Jag, Sara, har tagit beslut på att mina 6 år i styrelsen som ordförande nu är över och kommer således inte att vara kvar under nästa säsong. Jag har verkligen haft fantastiska år tillsammans med alla tränare, lagledare, föräldrar och framförallt spelare. Det har varit en ynnest att få driva föreningen tillsammans med mina kompetenta och engagerade styrelsemedlemmar och er tränare. Tillsammans har vi gett allt och lite till för att kunna vara en inkluderande och välfungerande förening. Stort tack för att ni har låtit mig!

 

Så är du en person som vill vara delaktig i att driva Stavsten HK framåt och vidare - hör av dig till mig på 0733-969303 så berättar jag mer. 

FÖRELÄSNING | ALDRIG ENSAM
2022-09-28 19:48

Vårdnadshavare i Stavsten HK

 

Som vi gått ut med tidigare har vi inför säsong 2022/2023 inlett ett samarbete med organisationen Aldrig Ensam.
 
Aldrig Ensam startades 2013 av Charlie Eriksson för att bidra till en mer öppen dialog kring psykisk ohälsa. Syftet med organisationen är att sprida information och kunskap för att bryta tystnaden och alla tabun. Vi i Stavsten HK står bakom Aldrig Ensam & Charlies arbete och vill bidra med att sprida kunskap om psykisk ohälsa och mottot att ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet.
 
Välgörenhetsmatcher & Föreläsning
Lördagen den 8 oktober spelar våra seniorlag välgörenhetsmatch till förmån för Aldrig Ensam. Privatpersoner & företag går in med en slant per åskådare, dessa pengar kommer vi sedan skänka till Aldrig Ensam för att stötta deras arbete.
 
Lördagen den 8 oktober har du som vårdnadshavare chans att gå på föreläsning med Sebastian Nilsson från Aldrig Ensam. Sebastian kommer att förmedla kunskap inom psykisk ohälsa, hur man kan bemöta/hantera dessa svåra situationer som kan uppstå.
Föreläsningen ägs rum i Pelarsalen i Söderslättshallen och är mellan 11:45-12:45.
 
Våra damer spelar sedan mot LIGU klockan 13:00 och herrarna möter Lunds Lejon klockan 15:30.
 
Anmälan till föreläsningen gör man till: markolapcevic@hotmail.com
 
Hoppas att vi ser just dig på Södan lördagen den 8 oktober!
 
#viärstavsten
Clubdagar på Intersport
2022-09-26 10:29

Hej På Er

 

Mellan den 23/9 - 2/10 har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt
i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för
höstens alla aktiva dagar.


När du handlar på Intersport är du samtidigt med och stöttar vår förening.
För du har väl valt att stötta vår förening lite extra under ”Mina sidor”?
Detta gäller för dig som redan är eller blir Clubmedlem hos Intersport.
Återkom om ni har frågor eller funderingar!


*Gäller på ord. pris t.o.m. 2/10 kl: 23:59. Gäller ej produkter markerade med ”exkluderad
från rabatter”, cykel, hockey, el-scooter, träningsmaskiner, presentkort, elektronik,
föreningskläder, supporterprodukter eller beställningsvaror. Kan ej kombineras
med andra erbjudanden och rabatter.

Kansliet stängt pga sjukdom
2022-09-19 19:53

Hej

 

Kansliet är tyvärr stängt tills vidare på grund av sjukdom.
Vi har därför svårt att svara på ditt mail, eller ta telefonen. Vi svarar på mail i mån av tid och så fort som möjligt.
Kansliet har telefontid tisdagar och torsdagar 9-13, och finns tillfälligtvis på: 070-576 02 15 (Thomas).

 

För brådskande ärenden ring till Sara Skanby på 073-396 93 03, så ringer hon tillbaka vid tillfälle.

 

Mvh Styrelsen Stavsten HK

Årsmöte - Stavsten HK
2022-09-12 14:09

Välkomna på Årsmöte!

Den 5 oktober 19.00 på söderslättshallen är det återigen dags för föreningens årsmöte. Alla som vill är välkomna att delta. På årsmötet går vi igenom föreningens ekonomi, aktiviteterna som vi bedrivit under året som varit samt väljer in nya styrelsemedlemmar. 

 

När det gäller medelammar till styrelsen så kommer det även i år att behöva nyrekryteras. I dagsläget är det 3-4 stycken av 6 som kommer att fortsätta styrelsearbetet under säsongen 2022/23. MEN - Det betyder att vi kommer behöva 2-3 nya personer. 

 

Allt roligt har ett slut...

När det gäller de olika rollerna i styrelsen så har vi framöver behov av bland annat en sekreterare, och /eller någon som är intresserad av att ta ansvar för bidragssökande tex, och sist men inte minst - en ny ordförande. 

 

Jag, Sara, har tagit beslut på att mina 6 år i styrelsen som ordförande nu är över och kommer således inte att vara kvar under nästa säsong. Jag har verkligen haft fantastiska år tillsammans med alla tränare, lagledare, föräldrar och framförallt spelare. Det har varit en ynnest att få driva föreningen tillsammans med mina kompetenta och engagerade styrelsemedlemmar och er tränare. Tillsammans har vi gett allt och lite till för att kunna vara en inkluderande och välfungerande förening. Stort tack för att ni har låtit mig!

 

Men nu känner jag att det är någon annans tur att ta över taktpinnen.

 

Så är du en person som vill vara delaktig i att driva Stavsten HK framåt och vidare - hör av dig till mig på 0733-969303 så berättar jag mer. Jag lovar att det är SKITKUL!

 

 

 

 

Valdagen 11/9
2022-09-08 09:40

På valdagen 11/9 kommer Söderslättshallen (A-halls foajén och Kim Wall-foajén) användas som röstningslokal. Dessa utrymmen är inte tillgängliga för passage/verksamhet denna dagen.

Sjukdom
2022-08-31 11:47

Kansliet är obemannad p.g.a sjukdom

 

Mvh/Raija

Semesterstängt
2022-06-22 17:38

Hej hej

 

Kansliet har semesterstängt v.26-v.30 (27/6-31/7)

 

Önskar alla en solig och trevlig sommar!

 

Mvh/Raija

Återblick på Bohus Cup 2022!
2022-05-18 15:57

Vilken helg vi fick, och stort grattis till Linda och hennes F13 som kammade hem vinsten i B-slutspelet!

 

Förhoppningsvis kom era barn och ungdomar hem, trötta och utmattade, men med ett stort leende på läpparna.

 

Föreningscupen symboliserar styrka i att vara många, och att det finns en gläjde och ett syfte med att samlas över åldersgränserna. Vi fick verkligen se bevis på denna styrka och glädje, när lagen samlades upp i Serneke hallen för att heja fram F13 i deras slutspel. Jag vill hoppas och tro att hejarklacken på över 100 personer hjälpte tjejerna att prestera. För er som inte var på plats - så kan jag berätta att det var helt underbart högljutt.

 

Det är ett stort arbete att få ihop så många personer, med matchtider i olika hallar, olika åldrar och olika förutsättningar. Men tack vare flexibilitet hos våra underbara ledare, tålamod och positiv attityd hos våra barn och ungdomar - så lyckades vi faktiskt! 

 

Stort tack till alla deltagare som åkte med på årets föreningscup, och gav sitt allt. 

Stort tack till alla ledare som ledde våra lag till vinster och förluster - utan egen vinning.

Stor tack till alla som på något sätt hjälpte till att arrangera inför och under cupen. 

 

Nu kör vi klart denna handbollssäsongen - och hoppas på att säsong 22/23 ger oss allt som denna säsongen gett oss, fast lite till!

 

Hälsningar Styrelsen

LUGI HF bjuder in alla flick/damspelare till match!
2022-04-25 18:18

Lördagen den 30 april klockan 13:30 spelar LUGI HFs damer kvartsfinal 2 mot IK Sävehof på hemmaplan (Sparbanken Skåne Arena i Lund).

 

LUGI HF har bjudit in alla våra flick/damspelare till matchen. Alla flick/damspelare i Stavsten HK får gratis inträde och får ta med sig en förälder/barn som också får gratis inträde. Fler medföljande föräldrar/barn betalar 50:-.

 

Ta chansen att se handboll på elitnivå live och stjärnor som till exempel Jamina Roberts som nyligen blev utseed till årets spelare i Sverige. Även vår egna landslagsspelare Clara Lerby kommer att vara på plats och kommer att komma förbi där alla Stavstenare sitter...förbered papper och penna för autograf samt ladda mobilen för att kunna ta en bild tillsammans med Clara!

 

Deadline för anmälan är torsdagen den 28 april klockan 00:00.

I anmälan behöver vi veta:

Namn

Lag

Antal föräldrar/barn som ska med.

 

Anmälan görs till:

markolapcevic@hotmail.com

 

Information om vart man hämtar biljetter osv kommer fredagen den 29 april.

 

#viärstavsten

Nyheter från våra lag
DAMLAGET, 03/12 13:18 
HERRLAGET, 03/12 13:00 
HERRLAGET, 25/11 23:15 
F15/16 (f. 06/07), 21/11 15:25 
U-lag Herr, 20/11 19:48 
 
STAVSTEN I SAMHÄLLET
DIAMANTSPONSORER
MATERIALLEVERANTÖR