SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Mer än bara handboll

Vi är stolta över att vara en mångsidig förening som rymmer lag från de allra minsta i Boll och Lek till våra seniorer på både dam- och herrsidan, med över 200 medlemmar. Hos oss är varje medlem en viktig del av vårt framgångsrika lag och vår trivsamma gemenskap.

 

Stavsten HK har en historia som sträcker sig tillbaka till 1937, då vi först etablerade oss som en fotbollsförening. Sommaren 1991 blev en spännande vändpunkt när Eje Wilör startade handbollssektionen inom föreningen. 1995 kvalade Stavsten HK upp till elitserien, en framgång och förmåga som utmanade och överträffade förväntningarna. Det är en stolt historia som vi bär med oss in i framtiden.

 

Vi strävar efter att vara en plats där alla är välkomna och inkluderade. Vi tror på att främja idrottsliga färdigheter, skapa vänskapsband och utveckla en känsla av samhörighet inom vår gemenskap. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren idrottare, barn eller senior, är du hjärtligt välkommen att vara en del av vår förening.

 

Tillsammans bygger vi framtidens idrottsgemenskap och delar på spänningen, glädjen och framgångarna som kommer med varje steg vi tar. Välkommen till Stavsten HK – där varje individ är en viktig spelare i vårt gemensamma lag.

 

Tillsammans lyfter vi handbollen i Trelleborg.

 
DIAMANTSPONSORER
MATERIALLEVERANTÖR