HERRLAGET

TREDJE RAKA SEGERN FÖR HERRARNA
2021-10-31 06:22

Igår åkte våra vinröda herrar till Kalmar för att ta sig ann KFUM Kalmar HK. Vi gör en bra första halvlek och avgör matchen redan efter 10-15 minuter. Stabilt försvarsspel och målvaktsspel gjorde att vi fick med oss många enkla mål via kontringar och vi kunde gå till halvtidsvila med en stabil ledning, 21-10.

Andra halvlek blev dock inte lika bra, vi var inte lika fokuserade. Framåt hade vi lite för många tekniska fel och missade avslut och bakåt är vi inte riktigt på tårna. Trots detta blev det en stabil seger med 36-23.

Alla i laget gjorde en bra insats igår men jag vill ge en extra stjärna till våra kantlirare Eric Wahlström och Felix Heinonen. Vassa i kontringarna och säkra i avsluten!

Stort tack till alla Trelleborgare som följde med till Kalmar för att stötta oss!

Herrarnas nästa match är den 5 november, då väntar ett derby mot IFK Malmö på hemmaplan!

Målskyttar mot Kalmar:Felix Heinonen: 9