HERRLAGET

Oavgjort i derbyt mot Malmö
2022-12-03 13:00

Igår spelade våra vinröda herrar derbymatch mot våra vänner i IFK Malmö HF. En tuff men schysst match överlag som kunde ha slutat hur som helst.

Båda lagen började matchen med ett högt tempo och redan efter 6 minuter spel visade resultattavlan 6-6. Vi följdes åt i målprotokollet fram till minut 18, sedan gjorde vi ett ryck och ledde med hela 17-11 med fyra minuter kvar av första halvlek. Malmö avslutade första halvleken på bästa sätt genom att göra tre raka mål och fick gå till halvtidsvila med en bra känsla i kroppen som skulle visa sig vara nyttigt för dem i andra halvlek. Efter 30 minuters stod det 18-14 på resultattavlan.

IFK Malmö började andra halvlek bäst och kvitterade till 18-18 och sedan var det jämnt hela vägen. Både Lukas och IFK Malmös målvakt gjorde en bra match och höll nere på siffrorna. Med 5 minuter kvar av matchen ledde vi med 26-24. Vi hade chansen att avgöra matchen men tog den inte. vi lyckades inte få in bollen sista minuterna, missad straff och flera bra lägen samtidigt som IFK Malmö gjorde mål på sina. Med 30 sekunder kvar stod det 26-26 och vi hade sista anfallet…tyvärr blir vi avblåsta för tekniskt fel och matchen slutade oavgjort.

Vi vill tacka alla Trelleborgare som tog sig till Söderslättshallen igår för att stötta våra vinröda herrar och vi vill även tacka våra vänner i IFK Malmö HF för en bra och spännande match.

Vinröda+

+++Till Lukas som gör en bra insats mellan stolparna.
++Till Jack som gör sin bästa match i den vinröda tröjan denna säsong.
+Till alla som var på plats och stöttade våra herrar, ni är guld värda!