HERRLAGET

STABIL SEGER MOT HÖÖR FÖR HERRLAGET
2023-01-14 09:13

Igår mötte våra vinröda herrar H65 Höör på hemmaplan inför storpublik!

I 60 minuter gjorde våra killar en stabil match. Inte den bästa matchen men tillräckligt bra för att kunna behålla båda poängen hemma i Trelleborg. Försvars-målvaktsspelet imponerade återigen, 22 insläppta mål är fullt godkänt. Framåt hade vi eventuellt någon miss/teknisk fel för mycket men överlag en bra insats. Slutresultatet skrevs till 29-22 (16-11).

Vinröda+
+++Till publiken! Enligt matchprotokollet var det 213 personer på plats igår men det såg mer ut som 250. Vi har överlägset bästa publik i Division 3 Syd och det är vi evigt tacksamma för, ni är guld värda!

++Till Eric Wahlström som gör en bra match från kanten, det blev 5 mål för hans del!

+Till försvarsspelet. I 60 minuter kämpade vi bakåt och det blev endast 22 insläppta mål.