Damerna föll mot IFK Ystad på bortaplan
2022-11-12 20:52

Våra vinröda damer åkte till Ystad för att ta sig ann IFK Ystad HK. Återigen gör våra damer en bra insats bakåt men framåt var vi lite för ojämna. Stundtals ser det bra ut men tyvärr gick det för mycket upp och ner.

IFK Ystad satt i förarsätet i första halvlek och ledde med 9-7 efter 30 minuters spel. I början på andra halvlek kvitterade vi snabbt och vände på steken. Med tio minuter kvar ledde vi med 15-16, sedan kom vi in i en period med lite för många felbeslut och tekniska fel vilket IFK Ystad utnyttjade genom att först kvittera och sedan göra ett litet ryck och ledde med tre bollar med en minuter kvar och matchen var avgjord. Slutresultatet skrevs till 23-19.

Vi tackar IFK Ystad för en bra match och även ett stort tack till alla Trelleborgare som var på plats för att stötta våra vinröda tjejer.