Tung uddamålsförlust för damerna.
2023-01-15 10:10

Igår mötte våra vinröda damer unga H65 Gordies HK på hemmaplan. När lagen möttes i Höör blev det en jämn tillställning och det skulle inte bli annorlunda denna gång.

I 60 minuter gör vi det bra i försvarsspelet och Hanna Jönsson gör en bra insats mellan stolparna. Tjejerna fick inte riktigt igång sitt anfallsspel igår, i kortare perioder gör vi det bra men majoriteten av matchen har vi svårt att få igång maskineriet ordentligt. Det blev alldeles för många tekniska fel och missade lägen som fällde våra tjejer, H65 drog det längsta strået och vinner till slut med 20-21 (9-13).